PayEx betalingsløsninger dekker behovet for deg som driver handel i butikk, restaurant, hotell, leie eller ambulerende service. Vi kan tilby en konkurransedyktig og komplett løsning til den lille virksomheten, til store internasjonale butikkjeder og alt i mellom.

Den mobile betalingsterminalen kommuniserer via GPRS. Et oppladet batteri klarer ca. 600 transaksjoner og kan deretter raskt og enkelt lades opp igjen for videre bruk.

Processor ARM7 & ARM9
Card Readers Chipkort, Magnetkort, Kontaktløse kort, Mobiltelefon
Keypad Tangentbord Bakgrunnsbelyst med sertifisert innsynsbeskyttelse
Display Bakgrunnsbelyst fargedisplay, 320 x 240 pixler
Connectivity GPRS
Weight ca 290 gram

iWL251 GPRS passer for alle som har behov for en lett og mobil enhet, som du kan ta med der kundene er.

Ta betalt hvor som helst, når som helst, i et tempo som gjør at du ikke går glipp av impulskjøpene. Terminalen bygger på den nyeste teknologien og kombinerer viktige funksjoner som sikkerhet og ergonomi med rask kommunikasjon. Løsningen passer uansett om du har en restaurant eller en kafé, er håndverker, kjører budbil eller driver en butikk og ønsker en liten og pent designet terminal.

Terminalen er trådløs. Bakgrunns-belysning, opphøyning på 5-knappen og blinkende piktogram gjør det mulig å bruke terminalen i mørke omgivelser. De forsterkede grensesnittene er også blitt godt mottatt av brukere med nedsatt syn. Med sin lave vekt (kun ca. 290 gram) er den enkel å ta med seg, og den ergonomiske utformingen gjør at den ligger svært godt i hånden.