09des

Kall oss gjerne et teknologiselskap, softwareselskap, et «start up», eller en kassesystem leverandør – alle betegnelsene vil være riktige. Men det vi egentlig jobber med er å gjøre hverdagen enklere for deg som selger varer, tjenester og opplevelser.

Du som leder eller eier skal kunne fokusere på din kjernevirksomhet, og bruke lite tid på administrative oppgaver. Samtidig skal du enkelt kunne få god oversikt over egne nøkkeltall ved hjelp av gode verktøy. Det finnes mange verktøy på markedet i dag, men har du tenkt på hva din bedrift har behov for i morgen, neste år, om fem år?  Enten vi snakker om å registrere et salg pået kassesystem, nyskapende betalingsløsninger, regnskapsintegrasjon, integrert nettbutikk, integrert bookingløsning, lagerstyring, POS eller PWA – vi jobber hver dag med å utvikle løsninger som dekker dine fremtidige behov.

Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere kan vi se tilbake på et fantastisk 2019. Vi har utviklet, testet, og levert fremtidsrettede løsninger som integrert nettbutikk, multipay, og kantineløsning, for å nevne noen. Og vårt søsterselskap Retail Accounting AS er offisielt i gang med å gjøre regnskapet enklere for flere av våre kunder.

Vår misjon er å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Det gjør vi gjennom å skape innovative løsninger: vi tenker nytt rundt eksisterende løsninger, og skaper gjerne noen nye også. 2020 blir nok et spennende år både for våre kunder og for oss i Retail Solution AS, og du kan følge med på alt som skjer fremover på vår LinkedIn side, på facebook, Instagram, og vårt nyhetsbrev.

Vi takker våre kunder og samarbeidspartnere for tilliten så langt og vi gleder oss til fortsettelsen, med ønske om en god jul og et riktig godt nytt år!

 

Retail Solution skal gjøre hverdagen enklere for deg som selger varer, tjenester og opplevelser, ved å levere løsninger som er pålitelige, brukervennlige og enkle. Har du spørsmål om våre løsninger? Ring oss på 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no.