Personvernerklæring Retail Solution AS

Retail Solution AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.
I denne personvernerklæringen vil vi gi deg en oversikt over hvilke personopplysninger vi samler inn, til hvilket formål, og dine rettigheter.

Om informasjonskapsler – ofte kalt «cookies»

Informasjonskapsler plasseres automatisk i din nettleser når du besøker en nettside, og gjør at en nettside kan kjenne deg igjen dersom du benytter samme nettleser. Informasjon som samles inn og lagres på nettsidens server er typisk IP-adresse, hvilken type nettleser man bruker, dato og tid for besøk, om du har handlet noe eller fylt inn et kontaktskjema. Da de aller fleste nettlesere automatisk aksepterer «cookies» automatisk må du aktivt endre dette i nettleserens innstillinger dersom du ikke ønsker å akseptere dette.

Når du besøker Retailsolution.no samler vi inn data via følgende tjenester:

  • Google Analytics: Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på vår nettside. Når du besøker vår nettside blir det plassert en informasjonskapsel i din nettleser. Disse informasjonskapslene lagrer hvordan våre besøkende kom inn på vår nettside (f.eks fra søkemotor, facebook osv), IP adresse, hvor mange ganger man har besøkt nettsiden tidligere (via samme nettleser), hvilke sider som er besøkt og hvor lang tid man var inne på nettsiden. Disse dataene lagres i 14 måneder. Dersom du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan du reservere deg mot dette her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Facebook: Vi benytter facebook pixler på nettsiden til statistiske formål i forbindelse med facebook annonsering. Facebook pixler gjør det mulig for oss å samle inn ID, IP, lokasjon, browser info, device info, og atferd på nettsiden. Du som facebook bruker kan kontrollere dine innstillinger for facebook reklame her: https://www.facebook.com/about/ads
  • Mailchimp Nyhetsbrev: Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer personopplysninger som navn og kontaktinformasjon i vår CRM database. Utover disse opplysningene er det du som velger til hvilke formål vi kan bruke dine personopplysninger til, du gir ditt samtykke ved å huke av i boksene ved siden av alternativene i skjemaet. Dette er frivillig, og du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på anvist link i nyhetsbrevet.
  • Kontaktskjema: Kontakter du oss via kontaktskjema på vår nettside lagrer vi navn og kontaktinformasjon i vår CRM database. Utover disse opplysningene er det du som velger til hvilke formål vi kan bruke dine personopplysninger til, du gir ditt samtykke ved å huke av i boksene ved siden av alternativene.

Ved å benytte våre tjenester aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi samler ikke inn mer data enn nødvendig og lagrer dem heller ikke lenger enn nødvendig. Du har til enhver tid rett til innsyn i dine data, be om å få dem utlevert, eller be om å få dem slettet.

Dersom du har noen spørsmål til informasjon på denne siden, eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på: post@retailsolution.no