Anvik Gård & Jentene på Kyststien

Anvik Gård ble etablert på 1830-tallet, og det ble drevet tradisjonell gårdsdrift her fram til 1997.

Etter at camping og hyttefolket inntok Naverfjorden forandret mye seg og det lå i tiden å etablere gårdsbutikk i den gamle løktørka på gården. Dette ble starten til det mange i dag kjenner som Anvik Gård eller bare “gården”. Sigmund er født og oppvokst her, men ingen trodde vel da at han skulle stå her kveld etter kveld i sommersesongen og grille de beste grillretter distriktet byr på. Med kjøtt fra Vestfolds eneste slakter, gode salater og poteter fra Vestfold blir det et deilig måltid.

Den lille butikken fyller Kristin hver vår opp med saker og ting du ikke finner alle steder. Det er klær- og interiør, smykker og vesker toppet med noen spennende matprodukter fra fjærn og nær. Hun kan også friste med en kaffekopp, deilig muffin eller et glass kald rosevin.

Gården er også kjent som arrangør av “Jentene på Kyststien” som i 2017 ble arrangert for 12. gang. Det har vært tusenvis av jenter som går de  10 vakre kilometerene langs den blå-merkede Kyststien fra Stavern og til Anvik Gård. Etter fornøyde å ha passert mål i eget tempo, og uten nummerlapp og tidtaking, tilbyr gården jentene rekebuffet, noe godt i glasset, underholdning og “Jentemesse”.

Komplett kasseløsning og ekstra terminaler til event.

Retail Solution har levert en komplett kasseløsning til restaurant på Anvik Gård, hvor vi også integrerte en Nets terminal som gården allerede hadde. Når «Jentene på kyststien» skal arrangeres leverer Retail Solution 8 ekstra terminaler som de ansatte skal benytte til å servere de 3500 jentene som kommer gående langs kyststien. Gården valgte Retail Solution pga det brukervennlige kassesystemet RSPOS som var enkelt å ta i bruk, og ikke skaper noe ekstra jobb den ene dagen de har arrangementet Jentene på Kyststien.