BRØD & BAR

Fredrik og Åsa har begge lang erfaring innenfor restaurant og bar bransjen, nå var tiden moden for å starte for seg selv. Med litt flaks har de fått tak i en av Frogners beste lokasjoner for en liten bar – Frognerveien 5.  De har bygget om en tidligere restaurant til en intim og koselig bar. Fredrik og Åsa har, sammen med noen gode venner, gjort alle oppgraderinger selv. Det har resultert i en ny stilren bar med et helt fantastisk lampeoppheng i retro stil. Her serveres stilfulle cocktails sammen med toast. Cocktail & toast er en ny trend som skyller innover Skandinavia i disse dager.

Brød & Bar har valgt RSPOS kassesystem for å kunne ta betalt for sine cocktails og toasts. Retail Solution har levert touch skjerm, printer og kasseskuff samt trådløs bankterminal til Brød & Bar. Ved valg av kassesystem var det viktig for Fredrik og Åsa hvordan oppsettet av kassen så ut. I en bar er det ofte høy andel av transaksjoner og derfor essensielt med hurtigknapper og enkel start meny. De har nå fått en kasse som er enkel å navigere, og det er gitt fargekoder til de forskjellige alkoholsortene. Det at fatøl har en farge og rødvin en annen farge knapp gjør det enklere og hurtigere å håndtere transaksjoner når det er høyt trykk i baren.

RSPOS er et webbasert kassesystem lagret i skyen, hvilket gjør at man har tilgang til systemet fra hvilken som helst enhet (pc, nettbrett, mobil), fra hvor som helst så lenge man har tilgang til internett.

Tjenesten Backoffice er en sentral del av RSPOS; det er her man kobler opp kasse og bankterminaler til kassen. Det er også her man legger inn alle artikler, priser, kunder og ansatte. Alle endringer som gjøres i Backoffice oppdateres automatisk, slår man inn et salg på kassen i baren vil dette oppdatere rapporter i Backoffice umiddelbart. Du som leder har full kontroll på alle i Backoffice; logg deg inn via en nettleser og du vil se alle omsetningstall og rapporter oppdatert i realtid.

Enklere hverdag med Tripletex regnskapsintegrasjon i RSPOS

Fredrik og Åsa ønsker å gjøre en del av regnskapet for Brød & Bar selv og RSPOS regnskapsintegrasjon gjør håndteringen av regnskap enklere for dem. Integrasjonen til regnskapsprogrammet Tripletex gjør det mulig å sende inn salgsfiler automatisk, slik at hovedbok vil oppdatere seg uten at man må taste inn dagsoppgjør dag for dag.

Har du spørsmål om RSPOS kassesystem? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no