Bygdøy Allè 3 – restaurant, bar, kafè og scene.

Det er mye historie i veggene på den ærverdige adressen Bygdøy Allè 3 i Oslo. Fra åpningen av Jacquets Bagatelle i 1932, via Eivind Hellstrøms Bagatelle som fra 1982 og de neste 27 årene formet en hel generasjon av førsteklasses kokker. 1. november 2018 åpnet restaurant og event gruppen ByOslo flerbruksstedet Bygdøy Allè 3  med restaurant, bar, kafè og scene fordelt på to etasjer.

Restauranten byr på en matopplevelse av høy klasse, etter maten kan du velge mellom terrassebaren i 2. etasje, cocktailbaren i 1. etasje eller scenen Inkognito i underetasjen. Her arrangeres det også konserter, standup og filmkvelder.

Med høy aktivitet og flere avdelinger er det viktig med et kassesystem som er effektivt, hurtig og enkelt. 

Retail Solution har levert RSPOS kassesystem med komplett barløsning, der vi i samarbeid med Nordia Pay har implementert Multibetaling som gjør det mulig å kjøre flere bankterminaler samtidig på samme kasse uten at kassen låser seg. Slik unngår man at betalingsprosessen blir en flaskehals og bartenderne kan jobbe mer effektivt. De tre forskjellige barene kjører alle samme løsning men med ulikt antall bankterminaler per kasse etter behov. Ofte vil gjestene nyte en cocktail i en av barene før middag og det er enkelt for bartenderne å opprette bordet i baren for at det så kan hentes opp igjen i restaurant delen. Alt er koblet sammen på tvers av avdelingene.

Backoffice løsningen i RSPOS er den sentrale delen av programmet hvor all konfigurasjon settes opp for alle kasser, man legger inn og oppdaterer artikler, priser, ansatte og regnskapsdelen. Backoffice er webbasert og man har derfor tilgang via nettleser fra hvor som helst så lenge man har tilgang til internett. Alle ansatte får sin unike logg in.

Bygdøy Allè 3 bruker regnskapsprogrammet Tripletex og ved hjelp av Retail Solutions API  kobling til Tripletex sendes z-rapport med alle salgstall rett inn i regnskapet ved dagsslutt. Hovedboken blir da automatisk oppdatert uten at det må foretas manuelle handlinger fra regnskapsfører.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem, Multibetaling, Backoffice og regnskapsintegrasjon? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no 

 

Bygdøy Allè 3 er en del av restaurant- og event gruppen ByOslo. Filosofien bak gruppen er er at deres steder skal være de foretrukne alternativene i hjertet av Oslo innenfor enhver type arrangement med en atmosfære og et servicenivå som sprer seg på folkemunne. ByOslo driver serveringsstedene Bygdøy Allè 3, IVY, Gamle Museet, F6, Nedre Løkka Cocktail Bar, Stratos og Justisen. De ønsker å tilpasse seg etter ditt behov og tilrettelegger arrangementet slik at det blir som dere ønsker. De tilbyr også flere alternativer menyer tilpasset frokostmøter, konferanser og andre arrangementer. De ønsker å hjelpe deg fra A til Å når det kommer til planlegging og gjennomføring.