Dolly Dimple´s – pizza pizza!

Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder og ble grunnlagt av Andreas Hatjoullis i 1986. Andreas kjøpte da pizzarestauranten Pizza No 28 i Sandnes. Der hang det et bilde av en blid, lettkledd, korpulent dame med navnet Dolly Dimple´s,  han likte bildet så godt at han valgte å oppkalle restauranten sin etter det. Dette var starten på mange år med spennende pizzahistorie. I dag har Dolly Dimple´s restauranter over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Andreas la sjelen sin i produktutviklingen og for ham, og for oss i Dolly Dimple’s i dag, er det viktig å hele veien utvikle et godt pizzahåndtverk. Derfor baker Dolly Dimple´s ferske bunner hver dag, sauser dem med egenutviklet pizzasaus, marinerer biff og kylling med egne marinader, baker sjampinjongen selv, jakter de beste råvarene og topper den med ekte norsk mozzarella og gulost. Alt dette for at du skal få den beste pizzaopplevelsen hver gang.

Retail Solution AS var med som underleverandør i leveranse av ny POS løsning for Dolly Dimple`s kjeden. Dolly kjører i dag Opensolution som kasseløsning med integrerte betalingsløsninger og nettbutikks der kunden kan bestille og betale på nett enten på kort, faktura eller kontant og ordren printes ut som bestilling på kjøkkenet og kan hentes opp på kassen.

De får også overført salg og faktura filer direkte fra POS løsning til deres regnskaps system.

Dolly bruker også BIS som er Opensolution sin datavarehus løsning for rapportering som gjør det enklere for daglig ledere å hente ut nødvendige rapporter og hovedkontor.

Få mer informasjon og inspirasjon fra Dolly Dimple´s i disse kanalene: