Elleville Pub i Jessheim sentrum er en irsk pub og sportsbar. Her vises fotball på skjermene og live band spiller opp med god stemning i helgene. Elleville Pub har også uteservering når været tillater det.

Retail Solution har levert RSPOS kassesystem med komplett barløsning til Elleville Pub som inkluderer 1 komplett kasse med fire betalingsterminaler med Multibetaling, en håndholdt kasse, RS Selvbetjening, og API kobling til regnskapsprogrammet PowerOffice.

Multibetaling – flere betalingsterminaler i bruk samtidig

Multibetaling gjør det mulig å ta betalt på flere betalingsterminaler samtidig uten at kassen låser seg. Slik unngår man at betalingsprosessen blir en flaskehals og bartenderne kan jobbe mer effektivt.

RS Selvbetjening – bestilling og betaling på mobil.

«Når vi testet bestilling og betaling på mobil med RS Selvbetjening ble vi helt forelska! Løsningen er enkel, genial, og bidrar til at gjestene våre får bestillingen raskere.» Tommy Jensen, Elleville Pub.

Gjestene kan om ønskelig bestille og betale for mat og drikke på sin mobil. Det oppleves trygt og enkelt og det frigir tid slik at personalet kan bruke tid på andre ting som gjør at gjester får en god opplevelse på Elleville Pub.

Fordelen med RS Selvbetjening er at den er en totalintegrert del av vårt økosystem. Alle bestillinger gjesten foretar seg på sin mobil vil automatisk konverteres til betalte ordre, med korrekte betalingstyper, slik at oppgjøret blir riktig. Bestillingene sendes også automatisk til printer i baren. Artikler, priser og menyer kan man enkelt endre selv i Backoffice.

Backoffice – du har ful kontroll, fra hvor som helst.

Backoffice er den sentrale delen av Retail Solutions økosystem hvor all konfigurasjon settes opp for alle kasser, man legger inn og oppdaterer artikler og priser på kasse, oppdaterer meny for selvbetjening, legger inn ansatte profiler, og regnskapsdelen.  Backoffice er webbasert og man har derfor tilgang via nettleser fra hvor som helst så lenge man har tilgang til internett. Alle ansatte får sin unike logg in.

Regnskap

Elleville Pub bruker regnskapsprogrammet Power Office og ved hjelp av Retail Solutions API kobling til Power Office sendes z-rapport med alle salgstall rett inn i regnskapet ved dagsslutt. Hovedboken blir da automatisk oppdatert uten at det må foretas manuelle handlinger fra regnskapsfører.

Vårt søsterselskap Retail Accounting er leverandør på regnskapstjenester til Elleville Pub. De har god kjennskap til serveringsbransjen og jobber med markedets beste systemer, hvilket gjør regnskapet og hverdagen langt enklere.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem, Multibetaling, RS Selvbetjening, Backoffice, eller regnskap? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no