Evita House – en herlig møteplass for herlig nytelse av kaffe, te og andre godsaker.

Dersom du har tilhørighet til Oslo, og drikker kaffe ute på kafè, så er det stor sjanse for at du har hørt om eller besøkt Evita House.  Elisabeth Toth var en av de første som satset på de moderne kaffebarene som vi nå ser overalt, hun har drevet kaffebar i Oslo i 20 år. Evita House er opptatt av kaffebønner som et unikt og eksklusivt landbruksprodukt, de setter kvalitet, sporbarhet og rettferdig handel høyt. Deres samarbeidspartnere følger prosessen fra frø, plante, bønne, brenning og salg.  Evita House samarbeider med Solberg & Hansen som har over 130 års erfaring, og Den Gyldne Bønne som har stort fokus på økologisk kaffe.

I dag driver Elisabeth kafè på Grønland og på Sørenga. En dag fikk Elisabeth en telefon fra Lilleeng senteret i Moss, hun ble tilbudt å åpne sin kafé på senteret, og det ble en unik mulighet til å utvide konseptet videre. Mens kafeene i Oslo er små, intime og bygget for takeaway, er kafeen i Moss en større kafé. Evita House i Moss innbyr til hygge med store bord og stoler, fin dekor, mange planter og store vindusflater ut mot senter inngangen. Konseptet er noe annerledes enn i Oslo, her satses det nå på sunn mat og drikke, salg av kaffe i løsvekt samt utstyr til hjemmehusholdning.

Elisabeth hadde fått tips om RetailPOS som leverandør av kassesystem via en av RetailPOS sine kunder, og tok kontakt uken før åpning av kaféen i Moss. Det hastet da det kun var en uke til åpning, og hun stod uten et fungerende kassesystem. Vi i RetailPOS snudde oss raskt rundt og har nå satt opp to komplette kassepunkter til Evita House med touchskjerm, RSPOS kassesystem, printer, kasseskuff og kassekoblede bankterminaler.

De ansatte lærte seg RSPOS kassesystemet på meget kort tid. Flere av de ansatte på Evita House har jobbet i servicebransjen lenge og uttrykte glede over hvor brukervennlig RSPOS systemet var.

Kassesystemet er satt opp tilpasset salg over disk med kassekoblede bankterminaler og hurtigtaster på betalingsknappene. Både kunder og ansatte opplever da at betaling foregår på en enkel og hurtig måte, og man får mindre kø. Evita har også tatt i bruk en av de nye funksjonene i RSPOS som vi kaller Prisregel. Vi har satt opp en Prisregel på senterrabatt da alle ansatte som jobber på Lilleng senteret automatisk får 10%. I stedet for å slå inn rabatten ved hvert enkelt kjøp velger man senter rabatt og prisene endrer seg da automatisk. Det kan settes opp prisregler på alle dager, ulike tidspunkt, velges frem i tid og ned til hvert minste produkt. Dette gir Evita House en muligheten til å opprette kampanjer og ukestilbud langt frem i tid som automatisk hentes opp i kassesystemet når pristilbudet gjelder. Slik unngår man manuelle justeringer og feil på priser i det daglige arbeidet.

En av de viktigste årsakene til at Evita House valgte RetailPOS som leverandør av kassesystem til sin kafè i Moss var vår forbindelse med Tripletex regnskapssystem. Evita House ønsket månedlige overføringer av salgsfiler fra kassesystemet direkte inn i regnskapssystemet. Med RSPOS kassesystem installert sendes det nå en automatisk fil med all omsetning for siste måned direkte til regnskapsfører som importerer filen inn i Tripletex. Evita House har også kassekoblede terminaler hvilket gjør at bankavstemming alltid vil stemme overens med salgsfilen som kommer inn. Dette sparer både tid og penger på regnskapsføring.

Mer informasjon om Evita House finner du her:

Nettside: http://www.evitaespressobar.no

Evita House Lilleng Senteret: http://lilleenghelsepark.no/oversikt-aktorer/evita-house/