Fjoren Makalause Mat er den første «fine dining» restauranten i Hardanger, med beliggenhet midt i Odda sentrum. Etter uker med testing på det nye kjøkkenet gleder kokken Jonas Asp seg til å starte serveringen.

Retail Solution har levert komplett kassesystemløsing til Fjoren som inkluderer RSPOS kassesystem, betalingsterminaler, kasse, selvbetjeningsløsning for bestilling og betaling på mobi, nettbutikk for håndtering av takeaway og catering, samt regnskapsintegrasjon.

RS Selvbetjening – bestilling og betaling på mobil

«Det beste med RS Selvbetjening er at det er enkelt for gjestene og enkelt for servitørene, og det at vi selv kan oppdatere meny og priser i Backoffice. » Tom-Gøran Johnsen, Fjoren.

Fordelen med selvbetjeningsløsningen fra Retail Solution er at den er en totalintegrert del av vårt økosystem. Alle bestillinger gjesten foretar på sin mobil vil automatisk konverteres til betalte ordre, med korrekte betalingstyper, slik at oppgjøret blir riktig. Bestillingene sendes også automatisk til printer på kjøkken og/eller i baren. Artikler, priser og menyer kan man enkelt endre selv i Backoffice.

Integrert nettbutikk for håndtering av takeaway

For å enkelt kunne håndtere takeaway og catering valgte Fjoren RS Nettbutikk som en del av den komplette løsningen fra Retail Solution. På lik linje som selvbetjeningsløsningen er RS Nettbutikk en totalintegrert del av vårt økosystem – alt er koblet sammen for å gjøre hverdagen enklere. Alle bestillinger fra nettbutikken overføres automatisk til RSPOS kassesystem enten som betalt ordre, ordre som venter på betaling, eller faktura. Bestillingene printes ut til kokkene på kjøkkenet.

Backoffice – enklere blir det ikke

Backoffice er den sentrale delen av Retail Solutions økosystem hvor all konfigurasjon settes opp for alle kasser, man legger inn og oppdaterer artikler og priser på kasse, oppdaterer meny for selvbetjening og nettbutikk, legger inn ansatte profiler, og regnskapsdelen.

Regnskapsintegrasjon

Ved hjelp av Retail Solutions API kobling til regnskapsprogrammer sendes z-rapport med alle salgstall rett inn i regnskapet ved dagsslutt. Hovedboken blir da automatisk oppdatert uten at det må foretas manuelle handlinger fra regnskapsfører.

Vil du vite mer om selvbetjening, nettbutikk, kassesystem, Backoffice eller regnskap? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no