Fossanåsen – selskapslokaler, overnatting, dans og konserter

Fossanåsen er en stor eiendom som ligger i naturskjønne omgivelser i Rollag Kommune. Eiendommen er delt opp med to store hovedhus hvor det er tilgang til rom, kjøkken og store saler i begge husene. Eiendommen har tidligere blitt brukt til transittmottak for enslige mindreårige asylsøkere, men lokalene har stått tomme noen år. Nå som Geir Skogen og Øystein Gismervik har kjøpt Fossanåsen blir det endelig blåst nytt liv i eiendommen. Planene er å leie ut rom, kontorer, arrangere selskap, festivaler, konserter og dans. Hoved lokalet har også et stort kjøkken hvor det kan serveres mat under arrangementer. Lørdag 28. oktober 2017 var det storåpning av Fossanåsen hvor to lokale danseband var trekkplaster. Det ble god stemning og tatt godt imot av de tilreisende.

Full oversikt med RSPOS kassesystem

Eierne av Fossanåsen, Geir og Øystein, holder ikke selv til i lokalene til daglig, og ved valg av kassesystem var det viktig med et system hvor man kan holde kontroll på tall og rapporter uansett hvor i landet man måtte befinner seg. Med RSPOS kassesystem og den web baserte tjenesten Backoffice kan de nå arbeide fra hvor som helst. Backoffice kan åpnes på hvilken som helst pc, tablet eller mobil, og det er meget enkelt å se rapporter og nøkkeltall.

Retail Solution har i den komplette løsningen til Fossanåsen også levert to kassepunkt som består av touch skjerm, printer og kasseskuff. Kassepunktet i dansesalen har en kassekoblet bankterminal som sikrer at alle rapporter alltid stemmer overens, man må nemlig slå inn alle varene på kassen før man kan ta betalt med kort. I hovedbygget står det et kassepunkt med to trådløse bankterminaler. Disse bankterminalene kan benyttes over hele området da de har SIM kort installert og er koblet opp mot 3G nettet. Fossanåsen valgte trådløse terminaler her da det er naturlig at gjestene vil bevege seg over i danselokalet etter middag, og da kan personalet ta med seg disse trådløse bankterminalene over til baren for å kunne betjene flere gjester. Det er også viktig å kunne ta betalt med alle typer kort, og Fossanåsen har valgt å benytte Retail Solution sin prefererte partner på kredittkort betalinger, Elavon, som kort innløser.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem og Backoffice? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no