Ferske provencalske sauser og italiensk hjemmelaget pasta på Frogner

Bare 14 år gammel oppdaget Gael den store gleden og spenningen ved å lese kokebøker og tilberede god mat. I familiens hage i St. Raphael fordypet den unge fransk-norske mannen seg i provencalske mattradisjoner og Middelhavets matgleder. Nå har Gael tatt med seg sin lidenskap til Norge og åpner opp dørene for et unikt matkonsept. Ferske provencalske sauser og italiensk hjemmelaget pasta for sultne nordmenn. Retter tilpasset travle folk på farten med et behov for raske og smaksrike matopplevelser. Frokost, lunsj eller middag. På farten, i en park eller hjem til ditt eget middagsbord.

RetailPOS AS har levert POS løsning og betalingsløsning til Gael Kitchen. Gael benytter seg blant annet av funksjoner som booking, lager og bordfunksjonalitet.

Vi jobber i disse dager sammen med Norse Digital for å leverer en komplett nettbutikk løsning tilpasse Gael sine behov, hvor kundene kan bestille og få levert mat hjem eller til henting hos Gael. I denne skreddersydde løsningen kan alle ordre sendes direkte til kassen hos Gael og printes på kjøkkenet, ferdig betalt eller klar til betaling. Vi håndterer også lojalitets systemer og kampanje systemer i vår integrerte webløsning.