GetBaked Hemsedal – Vi lager & du steker

I en stor låve i sentrum av Hemsedal har Reidar og Julie startet sitt nye pizza konsept som de er først ute med i Norge; ‘Take & Bake’ pizza. Reidar er født og oppvokst i Hemsedal men flyttet til USA for mange år siden, det var der han traff Julie. Sammen flyttet de tilbake til Hemsedal med en ny spennende forretningside; lage fersk italiensk pizza som du kan ta med deg og steke hjemme. Deler av melkeproduksjonen i låven ble bygget om til en fresh og stilful takeaway restaurant, som har fått navnet GetBaked.

Konseptet ‘Take & Bake» er stort i USA og går ut på å lage helt fersk pizza fra bunn når du bestiller. Pizzaen blir plassert på et spesial steke brett, du tar med deg pizzaen hjem og steker den på 225 grader i ovnen. Du får en fantastisk smak av fersk pizza, det er sunnere enn en frossen pizza, og du får i deg et ordentlig måltid og ikke bare en snack. Steke brettet er bærekraftig, resirkulerbart og mulig å kompostere.

Fremtidsrettede løsninger var avgjørende ved valg av kassesystem leverandør

Når Reidar og Julie skulle velge kassesystem til GetBaked var det avgjørende at leverandøren har fremtidsrettede løsninger som kan tilpasses GetBakeds behov etterhvert som bedriften utvikles og vokser. Det fremtidige målet er å utvikle franchise enheter som drives flere steder i landet, og de har allerede et par lokasjoner i tankene. Med RSPOS kassesystem vil de få mulighet til å utvide kassesystemet med flere forretningsenheter raskt og effektiv.

GetBaked har fått levert og installert et komplett RSPOS kassesystem med touch skjerm, kortleser, printer og kasseskuff. De valgte også en kassekoblet bankterminal da alle transaksjoner skjer over disk. Alle pizza oppskriftene er regnet om til kilo- og grampris, både på inn og ut pris. På den måten har de en komplett oversikt over lagerverdier fra dag en. Med RSPOS sin egen API kobling til regnskapssystemet Tripletex blir hverdagen enklere for Reidar og Julie, og de sparer mye tid. Hver måned sendes salgsfiler direkte fra RSPOS inn til Tripletex, og dersom debet og kredit stemmer vil hovedboken i regnskapet bli oppdatert direkte. Slik blir regnskapet oppdatert hver eneste måned uten å måtte legge inn dagsoppgjør manuelt.

Integrert nettside med RSPOS

En annen viktig grunn til at GetBaked valgte RSPOS er muligheten for integrert nettside. Når de starter med online nettbestilling vil all konfigurasjon og implementering skje i RSPOS tjenesten Backoffice. Artikler, priser, bilder og produktbeskrivelser oppdateres på samme sted som den fysiske kassen i lokalet til GetBaked. Dette gjør administrasjon av både kassen og nettsiden enklere da alt vil være synkronisert; de har kun et artikkelregister, en oppskrift og et lager. Alle oppdateringer skjer i realtid.

Når en kunde bestiller og betaler en pizza på nettsiden vil bestillingen sendes direkte til kjøkkenskriveren hos GetBaked. Ordren blir laget og kunden kan hente sin pizza til avtalt hente tidspunkt.

Fikk du lyst på pizza? Få mer inspirasjon og informasjon fra GetBaked på facebook:

facebook.com/GetBakedHemsedal/