GetBaked Hemsedal – Vi lager & du steker

I en stor låve i sentrum av Hemsedal har Reidar og Julie startet sitt nye pizza konsept som de er først ute med i Norge; ‘Take & Bake’ pizza. Reidar er født og oppvokst i Hemsedal men flyttet til USA for mange år siden, det var der han traff Julie. Sammen flyttet de tilbake til Hemsedal med en ny spennende forretningside; lage fersk italiensk pizza som du kan ta med deg og steke hjemme. Deler av melkeproduksjonen i låven ble bygget om til en fresh og stilful takeaway restaurant, som har fått navnet GetBaked.

Konseptet ‘Take & Bake» er stort i USA og går ut på å lage helt fersk pizza fra bunn når du bestiller. Pizzaen blir plassert på et spesial steke brett, du tar med deg pizzaen hjem og steker den på 225 grader i ovnen. Du får en fantastisk smak av fersk pizza, det er sunnere enn en frossen pizza, og du får i deg et ordentlig måltid og ikke bare en snack. Steke brettet er bærekraftig, resirkulerbart og mulig å kompostere.

Fremtidsrettede løsninger var avgjørende ved valg av kassesystem leverandør

Når Reidar og Julie skulle velge kassesystem til GetBaked var det avgjørende at leverandøren har fremtidsrettede løsninger som kan tilpasses GetBakeds behov etterhvert som bedriften utvikles og vokser. Det fremtidige målet er å utvikle franchise enheter som drives flere steder i landet, og de har allerede et par lokasjoner i tankene. Med RSPOS kassesystem vil de få mulighet til å utvide kassesystemet med flere forretningsenheter raskt og effektiv.

GetBaked har fått levert og installert et komplett RSPOS kassesystem med touch skjerm, kortleser, printer og kasseskuff. De valgte også en kassekoblet bankterminal da alle transaksjoner skjer over disk. Alle pizza oppskriftene er regnet om til kilo- og gram pris, både på inn og ut pris. På den måten har de en komplett oversikt over lagerverdier fra dag en.

API kobling til regnskap

Med RSPOS sin egen API kobling til regnskapssystemet Tripletex blir hverdagen enklere for Reidar og Julie, og de sparer mye tid. Hver måned sendes salgsfiler direkte fra RSPOS inn til Tripletex, og dersom debet og kredit stemmer vil hovedboken i regnskapet bli oppdatert direkte. Slik blir regnskapet oppdatert hver eneste måned uten å måtte legge inn dagsoppgjør manuelt.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem og våre API koblinger? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no