Global Food – asiatisk mat marked i hjertet av Haugesund

Shams Falih er innehaver av Global Food i hjertet av Haugesund. Han kjøpte den tidligere Joker butikken og har forvandlet den til et asiatisk marked som bugner av frukt, grønnsaker, krydder og oljer. Her finner du både lokalt produserte og eksotiske varer.

RetailPOS har levert RSPOS kassesystem til Global Food, inkludert i løsningen som ble valgt fulgte det også med skanner, kassekoblet vekt og kassekoblet bankterminal. Årsaken til at kunden valgte RSPOS var den enkle integrasjonen med vekten, det er for eksempel helt uproblematisk å endre kg prisen på de ulike varene som veies. Og for en som selger mye frukt og grønnsaker ble dette rett og slett helt avgjørende.

For å enkelt kunne oppdatere priser på hyllevarer har Global Food kjøpt en Zebra etikettprinter. Den skriver ut 10 cm lange merkelapper som legges i plastlist ved hyllekant.

Shams er spesielt fornøyd med hastigheten på den nye kassen. Når varer skannes eller vekt brukes responderer kassesystemet umiddelbart,  slik tar ekspedering av hver kunde kort tid.

Kundene har mulighet for å betale med Vipps, kort, kontant og på faktura.