Horten Brukthandel

I Horten sentrum har Ole William Rojhan åpent en tre etasjers brukthandel. Bygget er et trelaftet gammelt hus som består av hele 11 rom med forskjellig utvalg i hvert enkelt rom. Hvert rom er designet og tilpasset ulike kategorier slik at det er oversiktlig og enkelt å finne frem. Her finner du møbler, bøker, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, barneklær, barneutstyr og mye mer.

Ole har lest og undersøkt en del rundt brukthandel og kom frem til et par konklusjoner før han startet opp med prosjektet. 90% av alle kjøp i en bruktbutikk gjøres av kvinner, og brukthandlere stuer ofte inn så mange gjenstander på få kvadrat at det føles klaustrofobisk å gå inn. Denne innsikten la han til grunn når han skulle pusse opp det store huset. Han malte veggene i lyse moderne farger for å gjøre brukthandelen tiltrekkende for kvinner, og hver varegruppe fikk sitt eget rom.

Når Ole skulle velge kassesystem leverandør var det viktig at systemet var enkelt å bruke, og i tråd med den nye kassasystemloven. RetailPOS har levert komplett RSPOS kassesystem til Horten Brukthandel; kasse med touch skjerm, integrert printer og kasseskuff.  Ved installering fordelte vi varegrupper i kassesystemet, og ettersom at Ole hele tiden får inn nye varer la vi inn varegrupper med åpen pris slik at han enkelt kan endre prisen på en vare. Kunden hos Horten Brukthandel vil alltid få en korrekt kvittering med informasjon om salgsvare og det beløpet som er notert på salgsvaren.

En sentral del av RSPOS kassesystemet er tjenesten Backoffice. Alle endringer som foretas i Backoffice vil oppdateres i realtid på kassen. Her kan Ole styre artikkel gruppe, navn på artikler og priser etterhvert som han får inn nye varer.

Rapport funksjonen i Backoffice gjør at Ole har en god oversikt over hvilke typer gjenstander som selges til enhver tid.  Regnskapsfører vil også få tilgang til rapport modulen i Backoffice slik at Ole ikke behøver å sende over dagsoppgjør i papirform til sin regnskapsfører. Ved behov kan rapporter lastes ned i Excel format og jobbes videre med. Enkelt for Ole og enkelt for regnskapsfører.

Få siste nytt fra Horten Brukthandel via deres facebook side: facebook.com/OlesBrukthandel/