Jonathan Sushi Vinderen – Førsteklasses råvarer og godt håndverk bak hver rett.

Jonathan Romano er et kjent navn etter 16 år i restaurant bransjen. Han er tydelig nyskapende og nytenkende innen den asiatiske sjangeren. Med sin solide grunnutdanning som kokk i Norge, har matfilosofien vært krystallklar; uten kompromiss skal råvarene være førsteklasses og det skal ligge et godt håndverk bak hver rett. Jonathan sitt asiatiske uttrykk i maten skal gjenspeile en gastronomisk fusjon – med smaker som pirrer til gjentagelse!

Jonathan har jobbet på de beste restaurantene i Oslo. Selv har han startet flere sukess restauranter som har hans signaturretter på sine menyer. Som gründer har en ny epoke startet, en spennende og sterk gjennomføring av Jonathan Sushi & Asian dining. Jonathan Sushi finnes i dag på fire lokasjoner: Vinderen, Stabekk, Fornebu, og Steen&Strøm.

RetailPOS er leverandør av POS løsning til Jonathan Sushi Vinderen. Dette er et utsalg som har høy omsetning på takeaway, og mye av grunnen til at RetailPOS ble valgt som leverandør er enkel registrering av takeaway kunder. POS løsningen har også utskriftsmuligheter til kjøkken og ansatte for å ha full kontroll på bestillingene som blir registrert.

Mer inspirasjon og informasjon fra Jonathan Sushi Vinderen finner du i disse kanalene:

nettside:  www.jonathansushi.no

facebook:  https://www.facebook.com/JonathanSushi/

Instagram: www.instagram.com/jonathansushi_vinderen

 

Jonathan Romano sørger for et godt håndtverk bak hver rett