Justisen – restaurant, bar og bakgård.

Justisen restaurant er en moderne bistro i en av Oslos eldste bygårder, datert 1625. Her hentes inspirasjon fra moderne, nordiske kjøkken og rettene er basert på ferske norske råvarer i sesong.

I andre etasje finner du flere barer med helt unik innredning. Denne delen kalles Salongene, ettersom den hovedsakelig ble brukt som leilighet/bolig helt frem til 70-tallet. Det det ble bestemt at også andre etasje skulle innlemmes i driften av Justisen ble møbler og interiør beholdt som det var den gang, noe oms gir en autentisk atmosfære.

Aller best er kanskje «Bakgården», hvor det er sommer hele året. Her kan du nyte forfriskninger fra utebaren mens du lytter til musikken og prater med venner eller kollegaer. Utpå kvelden forsvinner bordene, og Bakgården forvandles til et livlig dansegulv med musikk fra Oslos beste DJ-er.

Flere avdelinger – en effektiv totalintegrert betalingsløsning. 

Retail Solution har levert RSPOS kassesystem med komplett barløsning, der vi i samarbeid med Nordia Pay har implementert Multibetaling som gjør det mulig å kjøre flere bankterminaler samtidig på samme kasse uten at kassen låser seg. Slik unngår man at betalingsprosessen blir en flaskehals og bartenderne kan jobbe mer effektivt. De fem forskjellige barene hos Justisen kjører samme løsning, men med ulikt antall bankterminaler tilknyttet hver kasse etter behov.

I restauranten er kassen satt opp på en måte som egner seg best for restaurant. Gjestene kan nyte en drink ute i bakgården før de skal sette seg tilbords i restauranten, bartenderen i bakgården oppretter da et bord på kassen i baren for så å kunne hente det opp igjen i restaurant delen senere. Alt er koblet sammen på tvers av de ulike avdelingene.

RS Selvbetjening – bestilling og betaling på mobil 

Gjester på Justisen kan om ønskelig bestille og betale for mat og drikke på sin mobil. Det oppleves trygt og enkelt for gjestene og det frigir tid for personalet som kan bruke mer tid på andre oppgaver som beriker kundeopplevelsen.

Fordelen med RS Selvbetjening er at den er en totalintegrert del av vårt økosystem. Alle bestillinger gjestene foretar på sin mobil vil automatisk konverteres til betalte ordre, med korrekte betalingstyper, slik at oppgjøret blir riktig. Bestillingene sendes også automatisk til printer på kjøkkenet og/eller i baren. Artikler, priser og menyer endrer man  enkelt selv i Backoffice.

Backoffice – enklere blir det ikke

Backoffice løsningen i RSPOS er den sentrale delen av programmet hvor all konfigurasjon settes opp for alle kasser, man legger inn og oppdaterer artikler og priser på kasse, oppdaterer meny for selvbetjening, legger inn ansatte profiler, og regnskapsdelen. Backoffice er webbasert og man har derfor tilgang via nettleser fra hvor som helst så lenge man har tilgang til internett. Alle ansatte får sin unike logg in.

Regnskapsintegrasjon

Justisen bruker regnskapsprogrammet Tripletex og ved hjelp av Retail Solutions API kobling til Tripletex sendes z-rapport med alle salgstall rett inn i regnskapet ved dagsslutt. Hovedboken blir da automatisk oppdatert uten at det må foretas manuelle handlinger fra regnskapsfører.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem, Multibetaling, Selvbetjening, Backoffice og regnskapsintegrasjon? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no

Justisen er en del av restaurant- og event gruppen ByOslo. Filosofien bak gruppen er at deres steder skal være de foretrukne alternativene i hjertet av Oslo innenfor enhver type arrangement med en atmosfære og et servicenivå som sprer seg på folkemunne. ByOslo driver serveringsstedene Justisen, Bygdøy Allè 3, IVY, Gamle Museet, F6, Nedre Løkka Cocktail Bar, og Stratos. De ønsker å tilpasse seg etter ditt behov og tilrettelegger arrangementet slik at det blir som dere ønsker. De tilbyr også flere alternative menyer tilpasset frokostmøter, konferanser og arrangementer. De ønsker å hjelpe deg fra A til Å når det kommer til planlegging og gjennomføring.