Kvalitetskaffe på Kaffebønnen i Skøyen Kirke

Kaffebønnen kaffebar holder til i Skøyen kirke, kun en kort gåtur fra Vigelandsparken og Skøyen stasjon. Kaffebønnen kaffebar holder åpent alle dager fra 07.30 – 17.00 og har egen inngang som benyttes utenfor kirkens åpningstider. Siden sommeren har det pågått oppussing inne i Skøyen Kirke for å gi et nytt og moderne uttrykk, og samtidig får området rundt kirken en ansiktsløftning.  Elise Måsvær er Daglig Leder på Kaffebønnen og har tidligere bakgrunn fra kafé bransjen. Det er valgt kvalitetsleverandører på både kaffe og bakervarer, og det er gått til innkjøp av en ny La Marzocco espressomaskin.

Hos Kaffebønnen foregår alt salg over disk og man ønsket seg et nytt kassesystem med teknologiske fortrinn som kunne bidra til å forenkle driften. RetailPOS har levert kassesystemet RSPOS sammen med en komplett touchskjerm, printer og kasseskuff. I tillegg har de fått en kassekoblet bankterminal, og her har man mulighet til å benytte seg av kontaktløs kortbetaling. Kontaktløs kortbetaling fungerer slik at man kan legge sitt betalingskort over terminalen og betale opptil 200 NOK uten å taste kode. Alle betalingskort som er klargjort for kontaktløs betaling har et Wifi merke trykket på fremside av kortet. Slike løsninger sparer både tid og kødannelse i den daglige driften av kafè, og andre utsalgssteder.

RSPOS Backoffice effektiviserer driften

Ved valg av nytt kassesystem var det viktig for Kaffebønnen at kassesystemet var enkelt å ta i bruk for de ansatte og Daglig Leder, og samtidig kunne bidra til å effektivisere daglige administrative oppgaver. Kassesystemet RSPOS har en web basert Backoffice løsning som kan åpnes på både mobil, PC, nettbrett, og har et meget brukervennlig grensesnitt. For eiere og Daglig Leder som har behov for rapportering gjør Backoffice hverdagen langt enklere, man slipper å spare på kvitteringer, Z-rapporter, refunderinger i papirform da dette lagres på serveren til RSPOS systemet.

Kaffebønnen har også tatt i bruk RSPOS sin tjeneste for regnskapsintegrasjon. RSPOS sender over elektroniske salgsfiler fra Kaffebønnen til regnskapsprogrammet Tripletex hver måned. Disse filene importeres direkte inn i hovedboken til Kaffebønnen, og regnskapsfører har fått tilgang til Backoffice slik at man kan hente ut tall fra rapporter dersom det skulle være behov for det.

Mer informasjon og inspirasjon fra Kaffebønnen finner du i disse kanalene:

facebook: https://www.facebook.com/Kaffeboennen

Instagram: www.instagram.com/kaffeboennen