Kanelsnurren – moderne gourmetbakeri & deli med fokus på rene og naturlige ingredienser

Kanelsnurren har servert Stavanger og omegns befolkning med nydelige kvalitets bakevarer siden 2013. Kanelsnurren er i dag et håndverksbakeri med fokus på rene og naturlige ingredienser samt lang hevetid. Deres filosofi som et moderne gourmetbakeri, med fokus på morgendagens smaker og spisevaner, har gitt dem mange tilbakevendende gjester.  Hos Kanelsnurren vil man alltid ha tilgang til kvalitetsvarer og deres jakt på det optimale brødet vil fortsette for hver dag som går. For deres gjester er kun det beste godt nok, og de nydelige duftene og smakene man opplever hos Kanelsnurren gjør at alle føler seg velkommen og tatt vel imot med åpne armer. Her får man både frokost, lunch og ettermiddagskos, bestill og ta med eller nyt i kafèen.Per dags dato har Kanelsnurren tre utsalgssteder; Stavanger Sentrum, Sandnes og Kvadrat. Med tiden vil vi nok stadig se nye utsalgssteder dukke opp, slik vil deres gjestfrihet kunne nå et enda større publikum.

Kanelsnurren er ikke bare et moderne gourmetbakeri, men har også modernisert seg på den teknologiske delen av driften. Med en moderne betalingsløsning fra RetailPOS kan Kanelsnurren tilby sine kunder å betale på en effektiv måte og med den teknologien de ønsker,  f.eks mobilbetaling. Den moderne backoffice løsningen gir dem en enda større fleksibilitet og kontroll på driften enn tidligere.  Med kassesystemet RSPOS fra RetailPOS har Kanelsnurren fått et fremtidsrettet kassesystem som bidrar til å effektivisere driften av butikken og samtidig gjør betalingen til en enkel, hurtig og sømløs opplevelse for deres kunder. I den komplette kasseløsningen fikk Kanelsnurren POS system med touch skjerm, RSPOS kassasystem, printer, kasseskuff og kassekoblede bankterminaler.

RSPOS kassasystem har mulighet for integrasjon med regnskapssystemer og gjør det derfor mulig å overføre salg- og fakturafiler direkte til deres regnskapsprogram Tripletex, dette sparer bedriften for både tid og penger.

De ansatte er meget fornøyd med det nye kassesystemet da alle funksjoner er enkle å ta i bruk, det er ingen nedetid, og ikke minst gjør de innovative betalingsløsningene handelen mye enklere og hyggelige for kundene. Denne komplette betalingsløsningen er satt opp for kontaktløs kort- og mobilbetaling, og tradisjonell kortbetaling.

Kanelsnurren er det nærmeste man kommer et ekte dansk bakeri av høy kvalitet innenfor Norges landegrenser. Baker og bakermester Torben fra dro fra Holstebro i Danmark og krysset Skagerak sammen med sin kjære Lærke i 2009.

Retail Solution vil som leverandør takke for tilliten og gleder oss til å være en del av den videre ferden og utviklingen av gourmetbakeriet Kanelsnurren.

Få inspirasjon og informasjon fra Kanelsnurren i disse kanalene:

facebook: https://www.facebook.com/kanelsnurren/

Instagram: @kanelsnurrenbakeri

Nettside: www.kanelsnurren.no