Kort & Godt Mat – bakeri, frokost & delikatesser

Kort & Godt er et håndverksbakeri hvor du finner et godt utvalg av lokalprodusert mat, ulike sorter surdeigsbrød, hjemmelagede croissanter og deilige kanelboller. Kort & Godt har filialer i Fageråsen og på Nye Trysil Hotell. Avdelingen i Fageråsen er et bakeri som også serverer pizza utover kvelden samt har skjenkebevilgning, på Nye Trysil Hotell er det Kort & Godt som serverer frokosten til hotell gjestene, i tillegg har de et utsalg for bakervarer og delikatesser fra små grossister som håndbrygget øl, syltetøy og honning.

Det var viktig for Kort & Godt å få et samlet kassasystem for flere avdelinger nå i vekstfasen slik at ansatte enkelt kan håndtere kassasystemet uavhengig av hvilken avdeling de jobber på til en hver tid. Kassasystemet vi i RetailPOS leverte består av touch skjerm, printer, kasse skuff, og vår kasseløsning ble integrert med en Nets bankterminal som kunden allerede hadde. Det gjør at alle bank betalinger som blir gjennomført vil stemme overens med alle kasse innslag. I tillegg benytter de en håndholdt kasse og trådløs bankterminal til å ta i mot bestillinger og betalinger i paviljongen på Trysil hotell.

Kassasystemet kjøres på software programmet RSPOS som har en meget brukervennlig og enkel backoffice løsning. I RSPOS backoffice kan daglig leder enkelt gjøre prisendringer og endringer av artikler på et sted. For å lette regnskapsarbeidet betraktelig overføres salgs filer elektronisk direkte inn i Visma Global, dette gjør hverdagen langt enklere både for daglig leder og for regnskapsfører.

Mer informasjon og inspirasjon fra Kort & Godt finner du i disse kanalen:

facebook: https://www.facebook.com/pg/kortoggodtmat/about/

nettside: http://www.trysil.com/no/A/Kort-og-Godt/