Ingen sommer uten Lekter`n.

Lekter`n er Oslos største sommerserveringssted og har vært ensbetydende med sol, sjø, god mat og leskende drikke siden kranene åpent 17. mai 1986. Med perfekt beliggenhet på Aker Brygge får du opplevelsen av å være på sjøen – kun et skritt fra land. Fra påske til høst serveres det burgere, salater og havets delikatesser i en uformell setting med variert musikk. Her arrangeres også mange eventer i løpet av sommersesongen, alt fra kick-off til bursdagsfeiringer.

Med 1200 sitteplasser og høyt tempo dag som kveld er det viktig for Lekter`n med teknologiløsninger som både er pålitelige, fleksible og brukervennlige.

Retail Solution er stolt leverandør til Lekter`n og har levert RSPOS kassesystem, RS Selvbetjening, RS Lager, mobile kasser med print funksjonalitet og kassekoblede bankterminaler. Alt er koblet sammen for å gjøre hverdagen enklere for ansatte og leder på Lekter`n.

Først ute med RS Selvbetjening.

Sommeren 2019 var Lekter`n første restaurant i Norge som lot gjestene bestille og betale for mat og drikke på sin mobil ved hjelp av RS Selvbetjening.

Fordelen med RS Selvbetjening er at den er en totalintegrert del av vårt økosystem. Alle bestillinger gjestene foretar på sin mobil vil automatisk konverteres til betalte ordre, med korrekte betalingstyper, slik at oppgjøret blir riktig. Bestillingene sendes også automatisk til printer på kjøkkenet og/eller i baren. Artikler, priser og menyer endrer man enkelt selv i Backoffice.

Backoffice.

Alle oppdateringer og endringer som skal gjøres på kasse, lager eller selvbetjeningsløsningen kan enkelt utføres i Backoffice. I Backoffice kan alt av endringer på artikler, kunder, rabatter m.m. endres, du kan lage egne lojalitets kampanjer og tilbud direkte i Backoffice, og alle tall og rapporter kan ses i realtid. Man har tilgang til Backoffice fra hvor som helst da man logger seg inn via nettleser, og du som leder kan ha full oversikt over den daglige driften fra hvor som helst.

RS Lager.

Med RS Lager har Lekter`n også full kontroll på lagerbeholdning, forbruk, supplering, mottak og svinn. De kan se forbruket av varebeholdningen i realtid, og varetelling kan utføres daglig, ukentlig, månedlig eller ad-hoc.

RS Integrasjoner.

Våre produkter kan integreres med andre tjenester via API kobling. Med integrasjon til regnskap er det mulig å overføre salg- og fakturafiler direkte til regnskapsprogrammet Lekter`n benytter seg av (24/ 7 Office). Dette sparer bedriften for både tid og penger.

Retail Solution har fokus på å utvikle innovative produkter og tjenester som skal gjøre hverdagen enklere for deg som selger varer, tjenester og opplevelser.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem, RS Selvbetjening, RS Lager, Backoffice og integrasjoner? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no