Matmagasinet i Stavanger

Matmagasinet og innehaver Elise Rødland flyttet i Mai inn i den nyrestaurerte ”Hermetikkfabrikken” som er en del av den Kongelige residensen Ledaal. Her har de 500 m2 til å drive café, restaurant, catering, arrangere bryllup og andre store begivenheter.

Matmagasinet kjører kassasystemet RSPOS med tre kasser, kasse koblede bankterminaler og egne bongprinteren. På uteserveringen vil det benyttes håndholdte kasser som er koblet på samme nett som de stasjonære kassene, slik kan servitøren enkelt sende drikke- og matbestillinger trådløst til bar og kjøkken.

Ved valg av leverandør var det avgjørende for Matmagasinet at kassasystemet kunne effektivisere driften og ha en integrasjon fra kasse til regnskapssystemet. Når Matmagsinet i tillegg driver cafèen ved Stavanger Museum er det viktig med enkel håndtering av felles artikkelregister, kunderegister og gavekort register. Backoffice løsningen i kassasystemet RSPOS gir lederne tilgang til begge lokasjonene fra samme side, noe som effektiviserer deres arbeid og derav sparer dem mye tid.

Mer informasjon og inspirasjon fra Matmagasinet finner du i disse kanalene:

Facebook: https://www.facebook.com/matmagasinet/

Nettside: https://www.matmagasinet.no/