Fra campingvogn til restaurant!  Hjemmelaget tradisjonell Thai mat ble en suksess på Hinna i Stavanger

Meam Thai startet som en ren Takeaway bedrift med salg av Thailandsk mat fra en ombygd campingvogn, hjemme i hagen til Norakamol i Stavanger. Etter tre år med stadig flere kunder, tok hun steget og åpnet egen restaurant i Hinna svingene. Norakamol lager fantastisk tradisjonell Thailandsk mat, oppskriftene går generasjoner tilbake, og stamkundene kan simpelthen ikke få nok.

Fakturamodul på RSPOS kassesystem.

Når Meam Thai skulle ha nytt kassesystem var viktige funksjoner muligheten for å bruke faktura som betalingsmiddel. De har mange bedriftskunder som ønsker å betale via faktura, da er det viktig å kunne registrere faktura salget enkelt på kassen.

Kassen Retail Solution leverte har touch skjerm og innebygd kvitteringsskriver samt kasseskuff.  En viktig og praktisk funksjon Meam Thai har fått installert på kassen er en egen allergi knapp som er tilknyttet alle knappene på kassen. Dette gjør det meget enkelt for alle ansatte å enkelt finne frem til og kunne fortelle kundene hvilke allergener de ulike rettene har.

Enklere regnskap.

For å holde regnskap kostnadene så lave som mulig har regnskapsbyrået fått  tilgang til kassens backoffice. Det tar da regnskapsmedarbeideren kun to minutter å hente ut månedsrapport med salg ferdig postert på riktig regnskapskonto. Det samme gjelder når det skal hentes ut MVA oversikt fire ganger i året.

Leo, sønnen til innehaver Norakamol og «IT ansvarlig»,  synes kassen er helt super og svært enkel å bruke.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no