Fra campingvogn til restaurant!  Hjemmelaget tradisjonell Thai mat ble en suksess på Hinna i Stavanger

Meam Thai startet som en ren Takeaway bedrift med salg av Thailandsk mat fra en ombygd campingvogn, hjemme i hagen til Norakamol i Stavanger. Etter tre år med stadig flere kunder, tok hun steget og åpnet egen restaurant i Hinna svingene. Norakamol lager fantastisk tradisjonell Thailandsk mat, oppskriftene går generasjoner tilbake, og stamkundene kan simpelthen ikke få nok.

Når Meam Thai skulle ha nytt kassasystem var viktige funksjoner muligheten for å bruke faktura og VIPPS som betalingsmiddel. De har mange bedriftskunder som ønsker å betale via faktura, da er det viktig å kunne registrere faktura salget enkelt på kassen. Og i dag er VIPPS integrasjon i kassasystemet en meget viktig for alle som skal betalt for varer og tjenester.

Kassen RetailPOS leverte har touch skjerm og innebygd kvitteringsskriver samt kasseskuff.  Kassen ble tidligere brukt til utleie i Kristiansand Dyrepark, hvilket gjorde at  Meam Thai kunne få kassen til en meget god pris. En viktig og praktisk funksjon Meam Thai har fått installert på kassen er en egen allergi knapp som er tilknyttet alle knappene på kassen. Dette gjør det meget enkelt for alle ansatte å enkelt finne frem til og kunne fortelle kundene hvilke allergener de ulike rettene har.

For å holde regnskap kostnadene så lave som mulig har regnskapsbyrået fått  tilgang til kassens backoffice. Det tar da regnskapsmedarbeideren kun to minutter å hente ut månedsrapport med salg ferdig postert på riktig regnskapskonto. Det samme gjelder når det skal hentes ut MVA oversikt fire ganger i året.

Leo, sønnen til innehaver Norakamol og «IT ansvarlig»,  synes kassen er helt super og svært enkel å bruke.

Mer informasjon og inspirasjon fra Meam Thai får du på deres facebook side: https://www.facebook.com/Meam-Thai