Meat & Eat er en ny og flott restaurant på Tau i Ryfylke, som setter fokus på gode lokale råvarer. Meat & Eat er også en populær bar i helgene.

Retail Solution er stolt leverandør til Meat&Eat og har levert RSPOS kassesystem, RS Selvbetjening for bestilling og betaling på mobil, RS Nettbutikk for håndtering av takeaway bestillinger, samt regnskapsintegrasjon.

Nå alt er koblet sammen blir hverdagen enklere

Fordelen med en totalintegrert løsning som inneholder kassesystem, selvbetjeningsløsning, integrert nettbutikk, og regnskapsintegrasjon er at alt er koblet sammen. Sentralt i denne løsningen står tjenesten Backoffice hvor man setter opp og konfigurerer kasser og betalingsterminaler, legger inn ansatte profiler, oppdaterer artikler, priser og menyer – både for kasse, selvbetjening og nettbutikk. Man kan se alle nøkkeltall i realtid og ta ut rapporter når man måtte ønske. Vår API kobling til regnskapsprogrammet Tripletex gjør at det sendes z-rapport med alle salgstall rett inn i regnskap ved dagsslutt. Hovedboken blir da oppdatert uten at det må foretas noen manuelle handlinger fra regnskapsførers side.

RS Selvbetjening – bestilling og betaling på mobil

Gjester hos Meat&Eat kan om ønskelig bestille og betale for mat og drikke på sin mobil. Det oppleves trygt og enkelt både for gjestene og de ansatte. Fordelen med RS Selvbetjening er at den er en totalintegrert del av vårt økosystem. Alle bestillinger gjester foretar på sin mobil vil automatisk konverteres til betalte ordre, med korrekte betalingstyper, slik at oppgjøret blir riktig. Bestillingene sendes også til printer på kjøkken og/eller i baren. Artikler, priser og menyer endrer man enkelt selv ved behov i Backoffice.

Integrert nettbutikk optimalisert for salg av takeaway

Meat&Eat valgte RS Nettbutikk for å håndtere takeaway bestillinger. Fordelen med en integrert nettbutikk er at alle bestillinger fra nettbutikken overføres automatisk til RSPOS kassesystem enten som betalt ordre eller ordre som venter på betaling, og bestillingen printes ut til kokkene på kjøkkenet. Du vil altså se bestillinger fra nettbutikken på kassen på samme måte som bestillinger fra restauranten. Se Meat&Eat sin nettbutikk utviklet av Retail Solution her.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem, RS Selvbetjening, RS Nettbutikk, Backoffice eller regnskapsintegrasjon? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no