Omakase by Alex Cabiao – En unik matopplevelse på toppen av Vikaterrassen.

Omakase i Vika i Oslo tilbyr en unik matopplevelse som består av en japansk Edomae Sushi meny. Edomae sushi er en over to hundre år gammel tradisjon fra Tokyo. Edo er et tidligere navn for dagens Tokyo, og mae betyr nærliggende eller lokale.

Alex Cabiao er en av de mest innflytelsesrike sushi kokkene i Norge, og han var den som i sin tid revolusjonerte den norske sushi-scenen når han åpnet Alex Sushi på Solli. På Omakase ønsker Alex og hans team å bringe videre Edomae-tradisjonen ved å bruke de fineste bærekraftige ingrediensene som er tilgjengelige, hovedsakelig fra Norge, kombinert med Tokyo-retter.

Omakase betyr ”stol på kokken” og opplevelsen består av 18 matporsjoner, pluss noen overraskelser. Maten er kombinert med en unik drikkemeny valgt av våre svært kompetente sommelier. Den intime restauranten har kun femten sitteplasser rundt bardisken, dette i kombinasjon med japansk inspirert interiør sikrer en autentisk opplevelse.

Det er viktig for Omakase  å ha et kassesystem som er trygt, stabilt og fremtidsrettet. POS løsningen de har valgt fra RetailPOS har muligheter for bordbooking, fakturering fra kassen og integrasjon for lager . I denne komplette løsningen står enkelhet og brukervennlighet i fokus.

Mer inspirasjon og informasjon fra Omakase by Alex Cabiao finner du i disse kanalene:

nettside:  www.omakaseoslo.no

facebook:  https://www.facebook.com/omakaseoslo/

Instagram:  www.instagram.com/omakaseoslo

Omakase by Alex Cabiao