Parkteatret Bar & Scene – en av de mest populære konsertscenene i Oslo

«Jeg ser allerede alle mulighetene jeg har i backoffice med RSPOS, dette er veldig enkelt og intuitivt.»

Lars Inge, Assisterende Daglig Leder Parkteatret Bar AS

Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Det verneverdige inngangspartiet er beholdt, og det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil gjenskapt. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende.

Parkteatret Scene etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Sceneopplevelsen er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen. Med det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino, kan alle se godt under deres konserter. Når det ikke er konserter på Parkteatret har de ellers et variert program med film arrangementer, debatter, stand up og klubbkvelder.

For en effektiv drift av et serveringssted og konsertscene som Parkteatret er det viktig at kassesystemet man bruker er pålitelig, kan tilpasses behov, og bidrar til en enklere gjennomføring av alle ulike transaksjoner.

Parkteatret hadde et kassesystem som var 15 år gammelt, det var på tide å oppgradere og da ønsket man seg en totalintegrert løsning som kunne håndtere alle transaksjoner på huset; alt fra salg av mat og drikke til garderobe og billetter.

Parkteatret valgte kassesystemet RSPOS fra Retail Solution som kjøres på fem komplette kassepunkt med touchskjerm, printer og kasseskuff. På disse kassene håndterer personalet alt salg av mat og drikke, og med RSPOS digitale billettløsning håndteres også cover og garderobe direkte i kassesystemet. Med RSPOS regnskapsintegrasjon sendes alle elektroniske salgsfiler automatisk inn i regnskapssystemet Visma Business.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem tilpasset Bar og Scene? Send en mail til post@retailsolution.no eller ring 4000 3852.