Pelican Delivery

din favorittmat hjem til deg

Trådløse betalingsløsninger for nettbaserte tjenester

Tre gutter fra Nordstrand i Oslo savnet å få mat fra favoritt restaurantene sine levert hjem på døren. Basert på dette behovet i markedet utenfor sentrum og inspirert av lignende tjenester i utlandet kom idéen til å starte sin egen leveringstjeneste. Pelican Delivery er en nettbasert leveringstjeneste som frakter restaurantmat hjem til deg. Levering hjem på døren tar under 20 minutter og sjåførene er utstyrt med en trådløs betalingsløsning som gjør betalingen hurtig, enkel og pålitelig. Kundene er meget fornøyde og imponert over hvor enkelt alt er fra bestilling til levering og betaling.

For å sikre en enkel og trygg betaling hos kundene har Pelican Delivery valgt en trådløs betalingsløsning kalt Opensolution Mobile fra RetailPOS. Sjåførene får bestillinger fra kunder direkte inn på tablets i bilene, henter opp bestilling og tar betalt med kort, kontant, faktura eller gavekort direkte med mobile kasser som er kasse og bankterminal i en og samme enhet.

Vi er veldig fornøyd med servicen vi opplever å få av RetailPOS! Vi kan alltid ringe og løsningene blir alltid levert som avtalt. Vi elsker å få god service og det er nettopp det vi får. Vi ser frem til fortsettelsen av samarbeidet med RetailPOS.
Mathias Rostmann

Selskapet er i oppstartsfasen og de tre unge gründerne har planer om å utvide ytterligere i Oslo fremover. Ønsker du å prøve Pelican Delivery i dag kan du besøke Pelicandelivery.no eller laste ned appen. Gründerne kan røpe at de selv har sushi og pizza som sine favoritt restaurant kategorier.

Mathias Rostmann og Sigurd Berg