«Det å kunne åpne sin egen restaurant er en drøm som har gått i oppfyllelse.”

Våren 2017 åpnet Seervan Saleem cafè & restaurant San Leo på Kilden Senter ved Rådal i Bergen. Eier Seervan er en driftig ung mann med lang fartstid i restaurant bransjen. «Salget de første månedene har vært bra, og helt i henhold til budsjett. Vi satser nå på å markedsføre vår utkjøring, slik at vi kan levere mat direkte til kundene våre, enten de er privatpersoner eller bedrifter» forteller Seervan entusiastisk.

Retail Solution har levert kasse med touch skjerm og innebygd kvitteringsprinter til San Leo. Med egen printer til kjøkkenet er det enkelt å håndtere bestillinger; etter hvert som det slås inn bestillinger på kassen i restauranten printes de automatisk på kjøkken printeren. I tillegg har de nå fått kassekoblet bankterminal og to frittstående mobile bankterminaler til bruk ved utkjøring

RSPOS kassesystem – intuitivt og enkelt.

Seervan synes RSPOS kassesystem og tjenesten Backoffice er veldig enkelt å bruke, han kan selv legge inn nye varer og justere priser uten problem. Det har vært veldig viktig å legge inn innkjøpspris eller varekost på salgsproduktene, for først da ser en hva en tjener penger på og hvor man eventuelt må gjøre endringer.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem og Backoffice? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no 

«Maten vi serverer på San Leo er bl.a. burgere, kebab, våre egne pizzaer, biff, og hver Torsdag og Fredag har vi raspeballer og kjøttkaker på menyen. Vi har allerede rukket å få mange stamkunder. At kundene sier vi har de beste raspeballene de har smakt tar jeg som et stort komplement, siden jeg opprinnelig kommer fra Tyrkia og ikke er oppvokst med raspeballer,» sier Seervan med et smil.