Sauda skisenter valgte kassesystem fra Retail Solution

RSPOS kassesystem letter arbeidet og sparer tid for ansatte og ledere på Sauda Skisenter. De ansatte er også veldig fornøyd med at kassene er meget enkle å bruke.

Sauda skisenter er et av de største skisentrene på Sør-Vestlandet, med fem skitrekk og en kapasitet på 5200 personer i timen. Du kan velge mellom flere traseer i alpinbakkene, egen familieheis, snowboardpark , og oppkjørte turløyper til fjells.

Anlegget ligger ca 5 km fra Saudasjøen og består i tillegg av kafé som som serverer varm mat, skiutleie med skishop og skiverksted, samt egen afterskibar – Paraplyen.

Sauda Skisenter har i første omgang gått innkjøp av nye kasser til kaféen og skiutleien. Retail Solution har levert datakasser med nettverksprintere og kasseskuffer. Kassene kjører kassesystemet RSPOS, og det viktigste RSPOS systemet løser for denne kunden er salgsrapportering med oversikt over hva som selges, og oversikt over fortjeneste på varegruppe- og artikkelnivå. Kassesystemet oppgir både totalsalg for de to enhetene og splitter salget på kaféen og skiutleien. For å forbedre bemanningsplanlegging og varekjøp var det også viktig for Sauda Skisenter og kunne se på times salg per ukedag.

Skiutleien drives av Vetle Halsnes, som tilbyr skikurs, prepping av ski, og leie av skiustyr. Vetle kommer fra en kjent Norsk alpinfamilie; hans far og to onkler var i Norgestoppen i alpint for ca 40 år siden.

Enklere hverdag med RSPOS kassesystem

Driftsleder på Sauda Skisenter gjennom 15 år, Anita Nedrebø, ser frem til å kunne holde seg oppdatert på kassene uansett hvor hun måtte befinne seg. Hun kan nå ta ut rapporter, legge inn nye priser, og vedlikeholde to ulike kasser fra én og samme side i Backoffice tjenesten i RSPOS (kassens kontordel). Dette gjør at hun bruker langt mindre tid når hun skal gjøre endringer på kassene i skiutleien og kaféen samtidig.

RSPOS er et webbasert kassesystem lagret i skyen, hvilket gjør at man har tilgang til systemet fra hvilken som helst enhet (pc, nettbrett, mobil), fra hvor som helst så lenge man har tilgang til internett.

Tjenesten Back Office er en sentral del av RSPOS; det er her man oppretter alle enheter, og knytter opp kasser og bankterminaler til de ulike enhetene. Det er også her man legger inn alle artikler, priser, kunder og ansatte. Du kan også lage egne lojalitets kampanjer og tilbud direkte i BackOffice. Alle endringer som gjøres i Back Office oppdateres automatisk i de ulike salgspunktene. Uansett om man slår man inn et salg på kassen i cafèen eller skiutleien vil dette oppdatere rapporter i Back Office umiddelbart.

Du som leder har full kontroll på alle i Back Office; logg deg inn via en nettleser og du vil se alle omsetningstall og rapporter oppdatert i real tid.

Integrering fra RSPOS kassesystem mot regnskapssystemet Sauda Skisenter benytter seg av letter også arbeidet for administrasjonen og regnskap. Månedsrapportene fra kassen er automatisk ferdig summert og postert på riktig salgs- og oppgjørskontoer i regnskapet.

Mer informasjon om snøforhold og Sauda Skisenter finner du i disse kanalene:

Nettside: http://www.saudaskisenter.no/

facebook: https://www.facebook.com/Sauda-Skisenter

facebook Vetlebu Skiutleie: https://www.facebook.com/VetlebuSkiservice/