Solbyen Pizza – beste pizzaen i Sarpsborg!

I lokalene hvor det i 18 år har vært Dolly Dimple´s pizza har Kristian Simonsen og hans ansatte endret konseptet til Solbyen Pizza. Restauranten har blitt pusset opp, uniformen og uttrykket på restauranten er nytt, og ikke minst tilbyr de nå en ny spennende pizza meny av samme gode kvalitet til en rimeligere penge. Det bakes ferske pizza bunner etter en hemmelig oppskrift på stedet hver morgen, slik at alle gjester vil få pizza med fersk bunn til enhver tid. Solbyen Pizza logoen og uniformene er selvsagt blå fordi alle i Sarpsborg vet at alle helter går med blå uniformer, og solen skinner alltid i Sarpsborg.

Når Solbyen Pizza skulle bytte ut sitt eksisterende kassesystem var de ute etter et system som var brukervennlig og enkelt å ta i bruk for alle ansatte, både i restauranten og ved utkjøring av pizza. Solbyen Pizza har valgt RetailPOS som leverandør og kassesystemet RSPOS.  Eier og Daglig Leder Kristian har gått til innkjøp av to komplette kasseløsninger som inneholder touchskjerm, kasseskuff, kvitteringsskriver og en kjøkkenprinter. I tillegg hadde de behov for to trådløse bankterminaler og to kassekoblede bankterminaler. De trådløse bankterminalene brukes til å ta betalt ved utkjøring av pizza samt ved bordbetaling i restauranten.

Både eier og de ansatte liker oppsettet på RSPOS kassesystemett godt, de opplever at det er enkelt og brukervennlig. Knapper og funksjoner responderer hurtig, og det går meget raskt fra man trykker på kort på kassen til beløpet er klart på den kassekoblede bankterminalen. For hver bestilling som gjøres på kassen kommer all mat som skal lages ut på bonger på kjøkkenskriveren til kokken. Solbyen Pizza benytter seg også av RSPOS sin takeaway funksjon som gjør at man kan ta imot en bestilling, fylle inn navn og informasjon, og parkere ordren til kunden kommer for å hente bestillingen. Samtidig som bestillingen blir gjort vil det komme opp kjøkken bong på takeaway bestillingen med gitt tidspunkt. Dette gjør det enkelt for kokken å planlegge bestillingene.

«Jeg valgte RetailPOS som leverandør da jeg stoler 100% på menneskene som jobber i selskapet, og ikke minst har de utviklet et nytt, brukervennlig og innovativt system i RSPOS»  Kristian Simonsen – Daglig Leder og eier av Solbyen Pizza.

Med sitt tidligere kassesystem hadde ikke innehaver Kristian like god  innsikt i kassesystemets backoffice. Med RSPOS backoffice  som han nå har fått installert er førsteinntrykket meget positivt, de forskjellige rapportene letter den administrative jobben hans betraktelig. Ved å laste ned de forskjellige rapportene og jobbe videre med dem i Excel har han fullstendig oversikt over den daglige driften.

På sikt vil Kristian benytte seg av kunderegisteret som ligger i RSPOS systemet. Her kan han lagre informasjon om sine lojalitets kunder, ha kontroll på faste rabatter, levere ut kundekort og ikke minst sende ut nyhetsbrev. Hver gang en lojalitets kunde ringer inn en takeaway bestilling eller ønsker å få utkjøring av pizza kan den ansatte søke opp kunden på kassen, og vil da ha all nødvendig informasjon på kunden lagret i systemet. Alle bestillinger kunden gjør vil bli lagret i backoffice under ordrehistorikken til kunden, dette gjør det enkelt å følge opp lojalitets kunder.

Besøk Solbyen Pizza restaurant eller bestill din pizza via facebook: https://www.facebook.com/solbyenpizza/