Syng – hjerterom, husrom og karaokerom

SYNG er en hyggelig bar på Grünerløkka i Oslo som også leier ut karaokerom, der gamle og nye venner kan ha sangfester og synge hverandre glade. I tillegg har vi en av Oslos hyggeligste uteserveringer og en stor munter fellesbar. Blir sulten har du mulighet til å  bestille mat fra omkringliggende restauranter.

Du kan stikke innom spontant, lleie et stort grupperom for deg og dine kollegaer eller venner, bli med på ”SYNG-along-kino”, eller kanskje bli med i SYNGs huskor? Velkommen til SYNG – bli med på moroa!

”Vi er trygge på at RetailPOS er et godt valg som leverandør av kassesystem til SYNG. RetailPOS har vært veldig imøtekommende til våre noe uvanlige ønsker og behov rundt kasseløsninger, og hele veien tilbudt oss gode og tilfredsstillende løsninger. Vårt inntrykk er at RetailPOS ikke er redd for å tenke nytt eller benytte seg av, og ikke minst utvikle, nye teknologiske løsninger”

Syng Mer AS har basert på demonstrasjoner av RetailSolutions produkt for integrert selvbetjening valgt seks enheter for selvbetjening/bestilling/betaling i deres karaokerom, i tillegg til RS-Base i baren.

For Syng er konseptet meget interessant ettersom de har spesifikke krav til håndtering av bestilling, utlevering og betaling av alkoholholdige varer, i tillegg til integrasjon rundt reservasjon og betaling av karaokerom.

Mer informasjon og inspirasjon fra SYNG finner du i disse kanalene: