Tessa`s Pub & Kaffebar

Med den desidert beste utsikten over Årnes sentrum har Terese fått realisert en av sine store drømmer om å være innehaver av en bar. Tessa`s Pub ligger i annen etasje i Saga Senteret på Årnes, noen mil nord for Oslo. Her kan man koser seg på uteserveringen med en kald drikke, og det serveres enkel mat som toast og sandwicher. Året rundt vil det være arrangementer som konserter, standup, DJer, jam sessions og mye mer. Terese har tidligere jobbet på en ungdomsklubb, og planene nå er å trekke de over 18 år inn på baren hvor det spilles opp til dans hver helg.

RSPOS kassesystem – enkelt og effektivt.

På en pub kan tempoet være høyt og det er derfor viktig at man har et kassesystem som er enkelt og effektivt. For Terese var det spesielt viktig med et enkelt og brukervennlig kassesystem da hun ikke har jobbet med kassesystem tidligere. Valget falt derfor på kassesystemet RSPOS fra Retail Solution som er både brukervennlig og kan tilpasses den enkelte bedrifts behov.

Terese har har nå fått en komplett POS kasse med touchskjerm, kundedisplay, printer og kasseskuff, samt tre trådløse bankterminaler. Den totalintegrerte løsningen fra Retail Solution er godkjent i henhold til den kassasystemloven og Terese er veldig fornøyd med hvor enkelt og intuitivt det er for de ansatte å håndtere RSPOS kassesystemet.

Kassen er satt opp med hurtigtaster for kort og kontant som gjør at ordren slås direkte ut ved salg. Ved å benytte seg av trådløse bankterminaler kan man ta betalt mens en annen kollega bruker kassen, terminalene kan flyttes enkelt fra gjest til gjest. Det er samtidig viktig å kunne håndtere betaling med alle typer kort. Terese har valgt å benytte Retail Solution sin prefererte partner på kredittkortbetalinger Elavon som kortinnløser. Her får Terese tilgang til en portal hvor alle kredittkort transaksjoner som er gjort kan hentes opp ved behov.

Backoffice – enkel administrasjon.

Tessa`s Pub ønsker å føre regnskapet sitt selv, og da kommer alle funksjoner i tjenesten Backoffice godt med. Ettersom Backoffice er webbasert kan Terese føre dagsoppgjør, månedsoppgjør, bankavstemming og lønningslister hjemmefra. RSPOS støtter bokføringsloven (bokføringspliktige i 10 år), dette betyr at Terese slipper å printe ut alle rapporter og dokumenter for å spare i permer. RSPOS sin skybaserte løsning gjør dette for henne – enkelt, trygt og tidsbesparende.

Vil du vite mer om RSPOS kassesystem og Backoffice? Ring 4000 3852 eller send en mail til post@retailsolution.no