Din sunne livsstil starter hos The Juicery!

The Juicery startet opp i et lite lokale på Frogner i Oslo, de ekspanderte så til senteret Eger i Oslo sentrum, tredje filial åpnet de på Bislett, i tillegg operer de med pop-up lokasjoner i Oslo-området. På Grønland i Oslo har det eget produksjonslokale hvor de produsere salater, acai-bowls og andre godbiter som serveres i The Juicery butikkene.

The Juicery prøver virkelig å gjøre oss sunnere. Her får du kaldpresset juice som smaker fantastisk, og kaldpressing av juice gjør at man beholder alle de gode næringsstoffene i grønnsakene, fruktene, nøttene og andre ingredienser som benyttes for å lage disse smaksrike juicene.

Optimal drift med RSPOS kassesystem

For å sikre optimal drift i sine butikker benytter The Juicery RSPOS kassesystem fra Retail Solution. Den komplette løsningen fikk levert inkluderte kasse med touchskjerm, printer og kasseskuff, og kassekoblede bankterminaler. The Juicery benytter seg av kassekoblede bankterminaler fordi det gjør at alle oppgjør stemmer overens med korttransaksjonene ved endt dag, hvilket betyr at man ikke vil oppleve differanser.

RSPOS er et webbasert kassesystem lagret i skyen, hvilket gjør at man har tilgang til systemet fra hvilken som helst enhet (pc, nettbrett, mobil), fra hvor som helst så lenge man har tilgang til internett. Tjenesten Back Office er en sentral del av RSPOS; det er her man oppretter alle firma enheter, og knytter opp kasser og bankterminaler til de ulike enhetene. Det er også her man legger inn alle artikler, priser, kunder og ansatte. Alle endringer som gjøres i Back Office oppdateres automatisk i de ulike salgspunktene. Uansett om man slår man inn et salg på kassen i filialen på Frogner eller Eger vil rapporter bli oppdatert i Back Office i realtid.

The Juicery benytter seg også av RSPOS regnskapsintegrasjon som gjør elektroniske overføring av salg- og fakturafiler mulig. Dette er en stor kostnadsbesparelse da The Juicery sparer et ledd med manuell regnskapsføring.

Full kontroll på varelageret med RSPOS lagerstyring

Sammen går vi en veldig spennende tid i møte når The Juicery også har åpnet produksjonslokale på Grønland. Retail Solution står nå klar med en produksjon- og lagerstyring som The Juicery kan benytte opp mot utsalgsstedene sine. De vil da ha en lagerbeholdning på produksjonslokalet, og når de produserer opp varer som videresendes til butikkene vil lagerbeholdning nedjusteres i produksjonen mens butikkene vil få et oppjustert varelager. Med RSPOS lagerstyring har man full kontroll på varelageret.