opensolution

Trygt – Enkelt – Fremtidsrettet

Retail Solution AS utvikler og forvalter programvaren til POS løsningen RSPOS. Dette er en løsning som leveres både som applikasjon (UWP) på stasjonære kasser og på mobile enheter som Apple eller ANDROID. RSPOS er en løsning som er en fremtidsrettet teknologisk løsning. Alle løsninger levert av Retail Solution AS er godkjent i henhold til ny kasselov i Norge fra 01.01.17.

Tripletex
Tripletex er et komplett og webbasert økonomisystem med full kontroll uansett hvor du befinner deg. Tripletex er et heleid norsk selskap med over 9000 kunder. Vi tilbyr automatisk overføring av filer, fra vårt kassesystem OpenSolution, til Tripltex-systemet.

 

ilait-175x83-transparent
Marthinsen Trading leverer alt av hardware til våre systemer. Selskapet ble opprettet i 1946, og har siden 1980, kun jobbet mot bedriftsmarkedet. Salg av POS produkter startet i 1999, og selskapet har til nå sendt ut ca 4000 POS systemer i Norden. Marthinsen Trading er i dag distributør av flere produkter, som Protech POS systemer og Quanmax industri pcèr. Marthinsen Trading sitt kjennetegn er service, pålitelighet og kompetanse. Kunden skal alltid være første prioritet og vår lange erfaring skal gi trygghet for kundens løsning.

 

Ikano Bank
Nisjeaktør med sterk fagkompetanse som har spesialisert oss på salgsstøttende finansiering til både person- og bedriftsmarkedet.

 

Payex
PayEx har heldekkende og solid kompetanse på alle former for betalingsløsninger for e-handel, mobile plattformer og fysisk handel.