03jul

Hva gjorde man egentlig før Vipps? Siden lanseringen for to år siden har Vipps vokst i rekord fart og har nå over to millioner brukere. Ved å integrere Vipps i din bedrifts betalingsløsning effektiviserer og forbedrer du brukeropplevelsen for dine kunder.

Vipps var laget for venn til venn betaling, nå blir det fra kunde til bedrift betaling”  Rune Garborg, DNB

Ved å integrere Vipps med kassesystemet RSPOS kan du ta betalt for en vare ved å legge inn kundens telefonnummer i kassa, kunden vil da få opp en betalingsforespørsel på sin mobil som må bekreftes.

For å kunne benytte Vipps som en del av ditt kassesystem må du registrere deg som bruker på Vipps.no/bedrift. Vipps har til nå basert seg på kredittkortselskaper, men samarbeider nå også med  kortbetalingssystemet BankAxept. Dette samarbeidet vil trolig påvirke både utbredelsen av Vipps som en del av kassasystemer, og ikke minst pris per transaksjon.

Vi i Retail Solution er opptatt av at innovasjon innen teknologi skal  forenkle prosesser og forbedre kundeopplevelser, ta kontakt for en demo og tilbud på våre betalingsløsninger.

 

Med Vipps GO gjør kunden selv bestillingen selv på mobilen.

Vipps GO gir deg som bedriftseier muligheten til å sette opp en liten butikk inne i Vipps-appen. Å sette opp en butikk i appen er meget enkelt og tar kun 30 minutter. Kundene dine kan da forhåndsbestille varer i Vipps appen og hente varene i kassen ferdig betalt.

Kilde: Vipps.no